Jeugd

Beste ouders van onze jeugdige Spartanen,

  • Bij betaling  voor of ten laatste op de pasdag van de kleding is er een korting van 30€. Pasdagen zijn voorzien op woensdag 14 juni van 18u00 tot 20u30, en op vrijdag 16 juni van 18u00 tot 21u00.
  •  

Het lidgeld  kan voldaan worden door een overschrijving te doen naar rekening nummer

BE74 8601 0914 6907  op naam van KFC Sparta Waasmunster  VZW met vermelding van de naam en voornaam van de speler, of cash met een kwitantie als bewijs “enkel” tijdens de pasdag.

Het lidgeld moet uiterlijk eind augustus voldaan worden.

 

Men kan dan ook de vereiste handtekening en stempel krijgen op de documenten van uw mutualiteit waar je bij aangesloten bent, voor de tussenkomst bij aansluiting bij een sportvereniging.

( dit document kan je downloaden via internet of aanvragen bij je mutualiteit ).

 

 

Het lidgeld zal zoals elk jaar ook een kledingpakket bevatten voor de jeugd .

Voor de jeugd hebben we voor volgend seizoen 2 alternatieven:

  • Standaard pakket: trainer(jas & broek), polo en kousen.
  • Alternatief pakket: winterjas, thermo shirt en kousen.

Voor de sjottersjool hebben we voetbaltruitje en shortje voorzien.

 

Net zoals vorig jaar zal er tijdens de pasdag en erna de mogelijkheid zijn om uit onze Sparta catalogus te bestellen met een korting van 20%.

 

Daarnaast starten we vanaf volgend seizoen met een nieuw kassasysteem die het mogelijk maakt om de gekende drankbonnen na de wedstrijd te vervangen door een electronische kaart (vergelijkbaar met proton of bankkaart) waar de consumptie wordt opgeladen. Op de pasdag zal jullie gepersonaliseerde kaart met reeds 1 consumptie (voor de eerste wedstrijd) opgeladen klaarliggen.

Toelichting omtrent het gebruik en werking van dit nieuwe systeem en de kaart, zal tijdens de pasdag door Marc Van Mele gebeuren. Er wordt geen waarborg gevraagd voor de kaart, wel zal bij verlies en aanvraag van een nieuwe kaart, een kost van 5€ worden aangerekend.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Verantwoordelijke Jeugd  en Ondervoorzitter Bruno Jacques

en

Voorzitter  Adriaan Vanderherten

 

Namens het bestuur van KFC Sparta Waasmunster.

Share